Doneren.

Help kinderen in Nederland bij hun schoolcarrière! Uw donatie geeft hun die zelf niet in staat zijn extra hulp in te schakelen een toekomst met zelfvertrouwen en positiviteit.

Wat voor soort donatie wilt u doen? U kunt ervoor kiezen om een bedrag éénmalig te doneren of om per maand iets te geven via automatische incasso.

Placeholder

Doneren

Gratis

Vul het door u gewenste bedrag in onderstaande veld in en klik op de knop doneren om de donatie te starten.

DONEREN
DONEREN

Categorie: .

 *donatie stop zetten?
Wanneer u een maandelijkse donatie geeft aan De Maltha foundation dan kunt u deze stopzetten door een email te sturen naar info@demalthafoundation.nl met  het onderwerp ‘stopzetten maandelijkse donatie’.

Voor bedrijven.

Natuurlijk kunt u ook met uw bedrijf een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de Maltha foundation. U kunt dit doen door een éénmalige gift of door donateur te worden. Dat noemen we pas duurzaam ondernemen! Indien u een blijvende partner van de Maltha foundation wilt worden kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wilt u graag meer doen en op andere manier bijdragen aan de Maltha foundation door middel van bijvoorbeeld het opzetten van een speciale actie of dan kunt u contact opnemen met ons via contactformulier. Graag gaan wij het gesprek met u aan hoe uw bedrijf en de Maltha foundation de beste samenwerking kunnen opzetten.

Onze partners en donateurs.

0